Bohuš Matuš Lucinka Svatba : FOTO: Bohuš Matuš : Nechal si vytetovat na holé hlavě vlasy!. Bohuš matuš a lucinka ešte donedávna zaplavovali sociálne siete spoločnými fotografiami. Radši jsem do mrazáku nacpal 10 kilo masa please subscribe Mladinkou mazlivku, s níž chovají dva králíčky, by si chtěl bohuš vzít hned, jak to. Hvězda fantoma opery, zpěvák bohuš. Není to tak dávno, co muzikálová hvězda bohuš matuš (45) šokoval veřejnost svým otevřeným vztahem k patnáctileté lucii.

Či s lucinkou skutočne nikdy netvorili pár, alebo sa spevák iba snaží ich vzťah zrazu ochrániť, to zostáva zahalené pod rúškom tajomstva. Tak tohle se bohuši matušovi (46) a jeho o třicet let mladší partnerce lucii (17) nepovede. Ačkoliv pár nepovažuje uzavření sňatku za tak důležitý akt, oba se na něj těší. Bohuš matuš a jeho výrazně mladší přítelkyně jsou velmi kontroverzním párem. Ta nechyběla ani na muzikantových narozeninách.

GALERIE: Bohuš Matuš (46) a jeho těhotná Lucinka (17 ...
GALERIE: Bohuš Matuš (46) a jeho těhotná Lucinka (17 ... from img.blesk.cz
Radši jsem do mrazáku nacpal 10 kilo masa please subscribe Dřív než za dva roky to ale nepůjde… Pár, který dělí věkový rozdíl 30 let, stvrdí svou lásku svatbou. A ač si mnozí mysleli, že tenhle vztah nemůže nikdy fungovat, zdá se, že opak je pravdou! Zároveň svůj pseudovztah se zpěváckou hvězdou ukončila. Spát s ní kvůli nízkému věku začal teprve nedávno, přesto už mu v uších znějí svatební zvony. „svatbu bychom chtěli dvanáctého května, na osmnácté narozeniny lucinky, prozradil pro. Muzikálový herec a zpěvák bohuš matuš (47) žije s o 30 let mladší teenagerkou lucinkou (17).

Či s lucinkou skutočne nikdy netvorili pár, alebo sa spevák iba snaží ich vzťah zrazu ochrániť, to zostáva zahalené pod rúškom tajomstva.

I když začátek obřadu narušil silný liják, nakonec všechno dobře dopadlo a partneři byli oddáni. Jelikož se blíží lucinčiny narozeniny a bude konečně plnoletá, dvojice chce svůj vztah uzavřít formálně. Konat by se měla v jeden výjimečný den! Po základní škole studoval vojenskou školu v liptovském mikuláši. Bohuš matuš (46) a jeho těhotná lucinka (17): Mezi vybranými svatebčany se objevil i kolega matuše z divadla, zpěvák marian vojtko. Hvězda fantoma opery, zpěvák bohuš. Bohuš matuš a jeho lucinka: Své ano si podle 47letého muzikálového zpěváka řeknou v květnu v den 18. „je to krásná událost v životě dvou lidí, ale pro společné soužití není tak důležitá. Bohuš matuš se svou těhotnou přítelkyní lucinkou (17) plánují, že se vezmou. Bohuš matuš a lucinka těsně před porodem: Zpěvák bohuš matuš (47) oznámil, že se svou partnerkou lucinkou (17) připravují svatbu!

Zároveň svůj pseudovztah se zpěváckou hvězdou ukončila. Chtěli bychom mít velkou svatbu a nyní to vůbec nepůsobí tak, že by nám ji už za necelé „mám spoustu kamarádů, lucinka taky a má velkou rodinu a ošidit nikoho nechceme, říká, proč je květnový termín vlastně už dnes passé. Zpěvák se už v minulosti netajil tím, že by si svou nezletilou lásku chtěl vzít. Zpěvák uvažuje o svatbě a jeho mladá přítelkyně už mluví o miminku! Bohuš matuš a jeho lucinka si před nedávnem řekli své ano a na svatbě byl nejen kvůli covidu omezený počet hostů.

GALERIE: Bohuš Matuš a jeho Lucinka: Chci pět dětí! | FOTO ...
GALERIE: Bohuš Matuš a jeho Lucinka: Chci pět dětí! | FOTO ... from img.cncenter.cz
Bohuš matuš se brzy stane poprvé otcem. Bohuš matuš (45) svou lucinku (15) už hladit nebude. Bohuš matuš se vydováděl se svou lucinkou na italských plážích a po návratu do česka začíná osnovat velké plány. V brně navštěvoval pěvecký soubor kampanela vedený sbormistryní markétou jedličkovou. Bohuš matuš se před padesátkou konečně rozhodl usadit. Svatba se konala v den osmnáctých narozenin nevěsty a tak rozhodně bylo co oslavovat. Bohuš matuš se svou těhotnou přítelkyní lucinkou (17) plánují, že se vezmou. Zpěvák bohuš matuš (46) bude tátou.

Zpěvák bohuš matuš (45) se chlubil tím, že mazlí.

A ač si mnozí mysleli, že tenhle vztah nemůže nikdy fungovat, zdá se, že opak je pravdou! Narozenin jeho partnerky, s níž se seznámil v jejích 15 letech. Bohuš matuš (47) a lucie palkaninová (18) jsou manželé. Jenže celé plánování se muzikálové hvězdě hroutí jako domeček z jenže kvůli covidu se svatba odkládá na dobu neurčitou. Bohuš matuš se brzy stane poprvé otcem. Mezi lidmi se najde mnoho odpůrců jejich vztahu, právě z důvodu velkého věkového rozdílu. Po zprávách o finančních problémech je tu svatba i do toho ještě přišly zprávy o tom, že má zpěvák finanční problémy a dokonce několik exekucí. Bohuš matuš (46) vyvedl svou lucinku (16) do společnosti, kde se chlubila tajemným prstýnkem. Bohuš matuš a jeho lucinka: Pokud to situace dovolí, měli by si své ano říci přesně v den dospělosti lucinky. Zpěvák bohuš matuš (46) bude tátou. Zpěvák chtěl svatbou na tomto místě podpořit svého ka. Od prosince jsou dokonce rodina, školačka mu porodila dcerku natálku.

Zpěvák bohuš matuš je opět středem pozornosti. Své ano si podle 47letého muzikálového zpěváka řeknou v květnu v den 18. Jelikož se blíží lucinčiny narozeniny a bude konečně plnoletá, dvojice chce svůj vztah uzavřít formálně. Lucinka je úspěšná na instagramu, už v rámci spolupráce dostala i snubní prstýnky pro nás a briliantové náušničky pro natálku anebo svatební šaty. Bohuš matuš se svou patnáctiletou mazlivkou lucinkou na charitativní akci helppes.

Mazlivka Bohuše Matuše zkusila své štěstí jako ...
Mazlivka Bohuše Matuše zkusila své štěstí jako ... from img.cncenter.cz
Český zpěvák potvrdil, že čeká rodinu. Bohuš matuš (47) a lucie palkaninová (18) jsou manželé. Zpěvák bohuš matuš (45) se se svou mladičkou přítelkyní lucinkou (16) právě vrátil z dovolené v itálii. Či s lucinkou skutočne nikdy netvorili pár, alebo sa spevák iba snaží ich vzťah zrazu ochrániť, to zostáva zahalené pod rúškom tajomstva. Zpěvák bohuš matuš (45) se chlubil tím, že mazlí. Tak tohle se bohuši matušovi (46) a jeho o třicet let mladší partnerce lucii (17) nepovede. Bohuš matuš se nedávno stal poprvé otcem a svou partnerku lucinku si chtěl v den jejích osmnáctin vzít za ženu. Zpěvák chtěl svatbou na tomto místě podpořit svého ka.

Lucinka je úspěšná na instagramu, už v rámci spolupráce dostala i snubní prstýnky pro nás a briliantové náušničky pro natálku anebo svatební šaty.

Bohuš matuš a lucinka těsně před porodem: „svatbu bychom chtěli dvanáctého května, na osmnácté narozeniny lucinky, prozradil pro. Bohuš matuš (47) a lucie palkaninová (18) jsou manželé. Bohuš matuš a jeho lucinka: Po základní škole studoval vojenskou školu v liptovském mikuláši. Bohuš matuš a lucinka těsně před porodem: Muzikálový herec a zpěvák bohuš matuš (47) žije s o 30 let mladší teenagerkou lucinkou (17). Bohuš matuš se brzy stane poprvé otcem. Lucinka je úspěšná na instagramu, už v rámci spolupráce dostala i snubní prstýnky pro nás a briliantové náušničky pro natálku anebo svatební šaty. Není to tak dávno, co muzikálová hvězda bohuš matuš (45) šokoval veřejnost svým otevřeným vztahem k patnáctileté lucii. Český zpěvák potvrdil, že čeká rodinu. Bohuš matuš se před padesátkou konečně rozhodl usadit. Zpěvák se už v minulosti netajil tím, že by si svou nezletilou lásku chtěl vzít.

Po zprávách o finančních problémech je tu svatba i do toho ještě přišly zprávy o tom, že má zpěvák finanční problémy a dokonce několik exekucí bohuš matuš. Bohuš matuš (46) vyvedl svou lucinku (16) do společnosti, kde se chlubila tajemným prstýnkem.